Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lubrifianti pentru utilaje de constructie si agricultura

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
FARMA FLUID OILS
Out Of stock
Descriere
Farma Fluid SAE 10W30 / 20W30 / 20W40

Uleiuri STOU de calitate premium ce pot fi folosite pe toata durata anului in utilaje agricole. Sunt formulate din uleiuri de baza de calitate superioara si un pachet special de aditivi. Indeplinesc cerintele specificatiilor celor mai mari producatori internationali de utilaje agricole. FARMA FLUID este un ulei SAE 10W30, FARMA PRIME este 20W30 si FARMA este un ulei mai vascos SAE 20W40.

FARMA UTTO SAE 80(10W30)
Ulei de transmisie pentru tractoare cu vascozitate mica, pentru utilizarea in transmisii de putere si unde ambreiaje imersate/frane umede sunt incorporate in sistemul de rulare. FARMA UTTO pot fi folosite pe toata durata anului in toate utilajele agricole. Este obtinut din ulei de baza de calitate superioara si un pachet de aditivi special. Intruneste standardele critice industriale de performanta pentru transmisie, frane umede, pompe hidraulice si axe. Depaseste cerintele specificatiilor marilor producatori de utilaje agricole.

ERGON SAE 10w/30/50
Ulei de transmisie conceput pentru utilizarea in transmisii de putere, diferentiale, transmisii finale, sisteme hidraulice, transmisii directe, frane umede ale echipamentelor Carterpillar unde un ulei cu specificatia Carterpillar TO-4 este cerut. Asigura stabilitate la oxidare excelenta si control bun anti frecare.

Fisele tehnice sunt disponibile la cerere
Unitati de Ambalare: butoi 180 kg, bidon 20 litri, bidon 1 / 4 litri
LIVRARILE SE FAC DIN STOC!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura